TOEIC Test by ITC Tingkat SMA dan SMK Se Indonesia

Congratulations for our beloved students, 𝐀𝐠𝐮𝐧𝐠 𝐑𝐞𝐬𝐤𝐢 𝐀𝐫𝐲𝐚 on his achievement as the participant from SMK Perbankan Riau who reached the highest score on TOEIC Test among all the High Schools in Riau with score 780, categorized as B1 grade (Limited Working Proficiency) handled by ITC (International Test Center), held on 17th July 2021, announced today through the event “Penguatan Koordinasi Kerjasama Antar Lembaga (SMK/SMA dan ITC)”

Selamat kepada anak kita, Agung Reski Arya atas prestasinya meraih skor TOEIC tertinggi se-SMA/SMK di Riau dengan skor yang diraih 780, dikategorikan tingkat B1 (Limited Working Proficiency) yang diselenggarakan oleh ITC (International Test Center), yang diikuti pada 17 July 2021, diumumkan pada hari ini melalui kegiatan “Penguatan Koordinasi Kerjasama Antar Lembaga (SMK/SMA dan ITC).”

Semoga ini menjadi gerbang emas bagi sekolah kita untuk menuju penguasaan Bahasa Inggris yang lebih baik. Allahumma aamiin.

“One language sets you in corridor in life, but two languages open every door along the way.”

49 tampilan0 komentar

Postingan Terakhir